Wandelen met een doel

Wandelen is de manier om afstand te nemen van de dagelijkse beslommeringen. Relativeren, onthaasten en het hoofd leeg maken. MooiWandelen.nl stelt genieten voorop. Genieten van het wandelen en de natuur.

Door de natuur in te trekken, laten we al wandelend letterlijk en figuurlijk de drukte achter ons. Het is niet een verpakte manier om al wandelend aan de praat te komen en analyses te doen. Het draait om al lopend de natuur te ontdekken. Door structuur en regelmaat is het makkelijker om afstand te nemen van stress. Herbezinnen op leven en werk, daar draait het om.

Centraal staat een kleine groep wandelaars die onder leiding van een gids de Nederlandse natuur ontdekken. Wandelen met een gids biedt zoveel extra’s! De afspraak staat, dus er is een stok achter de deur om daadwerkelijk te gaan. Maar bovenal leer je op een nieuwe manier naar de natuur te kijken. Je ziet dingen die anders niet zouden opvallen.

De natuur heeft een eigen ritme. De gids volgt dat ritme samen met de wandelaars. Al snel zullen de gevolgen merkbaar zijn. Zowel op het werk als thuis.

Groepsdynamiek komt tot leven tijdens de wandelingen van MooiWandelen.nl. Afdelingen, managementteams en werkgroepen leren elkaar op een andere manier kennen. In de natuur ontstaat een eigen dynamiek en dat levert elke keer weer bijzondere en nieuwe gesprekken op.Animaties inschakelen