Inschrijven voor: Workshop Natuurfotografie Millingerwaard (12-3-2023)

Beste fotograaf,

Wat leuk dat je hebt gekozen voor de workshop natuurfotografie. Mijn naam is Jorrit Bolhuis en ik zal met veel plezier de workshop verzorgen. Ik ben professioneel fotograaf en wandelgids.

Het bijzondere thema van deze workshop is: Natuurfotografie.

De workshop begint met een korte theoretische uitleg waarna we de Millingerwaard door de lens van onze camera ontdekken. De workshop gaat uit van beginnende fotografen, maar ook de gevorderde fotograaf zal in dit natuurgebied zeker aan zijn trekken komen. We besteden onder andere aandacht aan de compositie, vanuit welk perspectief neem ik de foto, hoe kan ik de horizon gebruiken, wat maakt een foto bijzonder, etc. Natuurlijk komen ook de o zo belangrijke basiswaarden van sluitertijden en diafragma´s aanbod.

Een van de mooiste uiterwaarden van Nederland (als je het mij vraagt)zo’n 800 hectare groot, met moerassen, wilgenbossen, waterpartijen en vergezichten. De Millingerwaard heeft het allemaal. De vele grote grazers, zoals de Konikpaarden en de Gallowayrunderen, maar ook de bevers en de bijzondere vogels die dit waterrijke gebied bezoeken maken dit gebied erg geschikt voor een workshop natuurfotografie.

Praktisch: Trek gemakkelijke wandelschoenen aan en bij nattigheid zijn laarzen en een kleine paraplu erg makkelijk. Zorg voor voldoende batterijen.

Waar beginnen we: We verzamelen op de parkeerplaats nabij de Weverstraat 96, te Kekerdom, daar is een slagboom bij een boer. Het startpunt van de workshop.

Het betreft hier betaald parkeren, neem € 3,00 cash mee!

Data: Zondag 12 maart 2023, start 9.00 uur.

Kosten: € 50,- per persoon (n.v.t. indien je over een voucher/reserveringscode beschikt, graag deze vermelden bij inschrijving)

Betaling vooraf: Gelieve geld overmaken naar Rek. nr. NL34 INGB 0749 8978 72 t.n.v. Jorrit Bolhuis, Mooiwandelen.nl o.v.v. ´naam´ en datum dat je meegaat. Na betaling ontvangt u een bewijs van inschrijving om de reservering te bevestigen. Tot 7 dagen voor aanvang van de workshop kun je kosteloos annuleren.

Om in te schrijven kunt u onderstaand formulier invullen.

Uw naam: *
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Aantal personen: *  
Opmerkingen:  


Animaties uitschakelen