Inschrijven voor: Workshop Natuurfotografie Amsterdamse Waterleidingduinen (8-1-2023)

Beste fotograaf,

Wat leuk dat je hebt gekozen voor de workshop natuurfotografie. Mijn naam is Jorrit Bolhuis en ik zal met veel plezier de workshop verzorgen. Ik ben professioneel fotograaf en wandelgids.

Het bijzondere thema van deze workshop is: Natuurfotografie.

De workshop begint met een korte theoretische uitleg waarna we de Amsterdamse Waterleidingduinen door de lens van onze camera ontdekken. De workshop gaat uit van beginnende fotografen, maar ook de gevorderde fotograaf zal in dit natuurgebied zeker aan zijn trekken komen. We besteden onder andere aandacht aan de compositie, vanuit welk perspectief neem ik de foto, hoe kan ik de horizon gebruiken, wat maakt een foto bijzonder, etc. Natuurlijk komen ook de o zo belangrijke basiswaarden van sluitertijden en diafragma´s aanbod.

3400 Hectare prachtige natuur vol wild en bijzondere vogels in een bijzondere duinomgeving, dat zijn de Amsterdamse Waterleidingduinen. De afwisselende landschappen en de bijzondere flora en fauna maken dit gebied tot een fijne plek voor fotografen. Aangezien dit gebied wordt beheert door de Waternet zul je ook merken dat het gebied is ingericht voor het zuiveren van drinkwater.

Praktisch: Trek gemakkelijke wandelschoenen aan en bij nattigheid zijn laarzen en een kleine paraplu erg makkelijk. Zorg voor voldoende batterijen.

Waar beginnen we: We verzamelen op de parkeerplaats nabij aan de Vogelenzangseduinweg 4, 2114 AS Vogelenzang. De parkeerplaats bevindt naast het Pannenkoekhuis ’t Panneland. Het startpunt van de workshop.

Data: Zondag 8 januari 2023 start om 09.00 uur

Kosten: € 50,- per persoon (n.v.t. indien je over een voucher/reserveringscode beschikt, graag deze vermelden bij inschrijving)

Betaling vooraf: Gelieve geld overmaken naar Rek. nr. NL34 INGB 0749 8978 72 t.n.v. Jorrit Bolhuis, Mooiwandelen.nl o.v.v. ´naam´ en datum dat je meegaat. Na betaling ontvangt u een bewijs van inschrijving om de reservering te bevestigen. Tot 7 dagen voor aanvang van de workshop kun je kosteloos annuleren. 

Om in te schrijven kunt u onderstaand formulier invullen.

Uw naam: *
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Aantal personen: *  
Opmerkingen:  


Animaties uitschakelen