Inschrijven voor: Op zoek naar de Bever (18-12-2022)

Beste wandelaar,

Wat leuk dat je hebt gekozen voor de belevenis: 'Op zoek naar de Bever'! Mijn naam is Jorrit Bolhuis en ik zal met veel plezier de zoektocht verzorgen. Ik ben professioneel wandelgids en fotograaf.

Wat gaan we doen? In de Millingerwaard (te Kekerdom) gaan we op zoek naar de Bever. We kijken of we een beverburcht kunnen vinden, of we de vraatsporen en de looppaadjes van de bever kunnen ontdekken. En wie weet kruist er nog een bever ons pad.

Praktisch:

- Trek gemakkelijke wandelschoenen aan, bij nattigheid zijn laarzen erg makkelijk.

- Regenjas mee indien de voorspellingen slecht zijn.

- Als je een verrekijker hebt neem deze dan mee.

Waar beginnen we:

De wandeling begint exact om 08:30. We verzamelen op de parkeerplaats nabij de Weverstraat 96, te Kekerdom. U komt dan uit bij een slagboom (direct als je de dijk afrijd). Het startpunt van de wandeling.

Neem € 3,- cash mee voor dit parkeerterrein! Contactloos betalen of met Parkeer-Abonnement werkt hier niet.

Datum: Zondag 18 december 2022 8.30

Kosten: € 22,50 per persoon (n.v.t. indien je over een voucher/reserveringscode beschikt, graag vermelden bij inschrijving)

Betaling vooraf: Gelieve geld overmaken naar Rek. nr. NL34 INGB 0749 8978 72 t.n.v. Jorrit Bolhuis, Mooiwandelen.nl o.v.v. ´naam´ en datum dat je meegaat. Na betaling ontvangt u een bewijs van inschrijving om de reservering te bevestigen. Tot 7 dagen voor aanvang van de workshop kun je kosteloos annuleren.

Om in te schrijven kunt u onderstaand formulier invullen.

Uw naam: *
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Aantal personen: *  
Opmerkingen:  


Animaties uitschakelen