Inschrijven voor: Workshop Natuurfotografie Deelerwoud - Edelherten (9-10-2022)

Beste fotograaf,

Wat leuk dat je hebt gekozen voor de workshop natuurfotografie. Mijn naam is Jorrit Bolhuis en ik zal met veel plezier de workshop verzorgen. Ik ben professioneel fotograaf en wandelgids.

In september en oktober gaan de edelherten op zoek naar liefde: het is paartijd, ook wel bronst genoemd. De mannetjes laten in deze periode hun lokroep horen, het burlen, en strijden op vele manieren om de vrouwtjes. Tijdens deze workshop gaan we o.a. op zoek naar de Edelherten.

Het bijzondere thema van deze workshop is: Natuurfotografie.

De workshop begint met een korte theoretische uitleg waarna we het Deelerwoud door de lens van onze camera ontdekken. De workshop gaat uit van beginnende fotografen, maar ook de gevorderde fotograaf zal in dit natuurgebied zeker aan zijn trekken komen. We besteden onder andere aandacht aan de compositie, vanuit welk perspectief neem ik de foto, hoe kan ik de horizon gebruiken, wat maakt een foto bijzonder, etc. Natuurlijk komen ook de o zo belangrijke basiswaarden van sluitertijden en diafragma´s aan bod.

Het Deelerwoud is een onbekende parel tussen twee bekende parken. Het Deelerwoud bestaat voor de helft uit bos en voor de andere helft uit heidevelden. Tijdens de workshop lopen we over oude handelsroutes en voert ons langs eeuwenoude stuwwallen, smeltwaterdalletjes en over de Hartenhulberg (90m). Je kunt ook veel wild zien in het Deelerwoud. Niet te missen zijn de Schotse Hooglanders. Zij grazen op de Grote Heide. Wanneer je verder wandelt en goed kijkt, kan je met een beetje geluk bovendien reeën, edelherten en wilde zwijnen spotten.

Praktisch: Trek gemakkelijke wandelschoenen aan en bij nattigheid zijn laarzen en een kleine paraplu erg makkelijk. Zorg voor voldoende batterijen.

Waar beginnen we: Op de parkeerplaats Deelen Hoenderloseweg 10, 6816 SW Arnhem (dit is het adres van het Museum Vliegbasis Deelen, verzamelen op de parkeerplaats tegenover dit museum, volg bord P-Deelerwoud)

De workshop begint exact om 8:00.

Data: Zondag 9 oktober 2022, start 8.00 uur.

Kosten: € 50,- per persoon (n.v.t. indien je over een voucher/reserveringscode beschikt, graag deze vermelden bij inschrijving)

Betaling vooraf: Gelieve geld overmaken naar Rek. nr. NL34 INGB 0749 8978 72 t.n.v. Jorrit Bolhuis, Mooiwandelen.nl o.v.v. ´naam´ en datum dat je meegaat. Na betaling ontvangt u een bewijs van inschrijving om de reservering te bevestigen. Tot 7 dagen voor aanvang van de workshop kun je kosteloos annuleren.

Om in te schrijven kunt u onderstaand formulier invullen.

Uw naam: *
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Aantal personen: *  
Opmerkingen:  


Animaties uitschakelen