Inschrijven voor: Workshop Basisfotografie Amsterdam (17-10-2021)

Beste fotograaf,

Heb je sinds kort een digitale (spiegelreflex)camera of heb je altijd al je camera beter willen leren kennen?

De handleiding helpt je op weg, maar in praktijk blijkt het toch ingewikkeld te zijn. Je leert tijdens deze fotoworkshop alle basisprincipes van de camera en de bediening ervan. Kort bespreekt Jorrit eerst een aantal basispunten zoals diafragma, sluitertijd, ISO om vervolgens lekker aan de slag te gaan met praktische opdrachten.

Elke deelnemer ontvangt een handout waarop alle belangrijke informatie is na te lezen. Al oefenend leer je van een kiekje een mooie foto te maken. Je speelt ondertussen met de belichting en witbalans. Een praktische workshop met persoonlijke begeleiding door een ervaren workshopleider.

De workshop begint met een korte theoretische uitleg waarna we Amsterdam door de lens van onze camera ontdekken. 

Waar beginnen we: bij de Hoofdingang van het Vondelpark, Stadhouderskade (tegenover Holland Casino en Max Euweplein), 1054 ES Amsterdam

Data: Zondag 17 oktober, start om 09.00 uur

Kosten: € 50,- per persoon (n.v.t. indien je over een voucher/reserveringscode beschikt, graag vermelden bij inschrijving)

Betaling vooraf: Gelieve geld overmaken naar Rek. nr. NL34 INGB 0749 8978 72 t.n.v. Jorrit Bolhuis, Mooiwandelen.nl o.v.v. ´naam´ en datum dat je meegaat. Na betaling ontvangt u een bewijs van inschrijving om de reservering te bevestigen. Tot 7 dagen voor aanvang van de workshop kun je kosteloos annuleren.

Om in te schrijven kunt u onderstaand formulier invullen.

Uw naam: *
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Aantal personen: *  
Opmerkingen:  


Animaties uitschakelen