Inschrijven voor: GEANNULEERD !!!! Workshop Avondfotografie Amsterdam (7-11-2020)

Beste fotograaf,

Wat leuk dat je hebt gekozen voor de workshop special: ´Avond- en Nachtfotografie' in Amsterdam! Mijn naam is Jorrit Bolhuis en ik zal met veel plezier de workshop verzorgen. 

Tijdens deze workshop leer je over alle aspecten van avond- en nachtfotografie. Het gebruik van je diafragma, de belichting, het spelen met je sluitertijden en het gebruik van een statief kennen na afloop van deze workshop voor jou geen geheimen meer. Deze praktische workshop vindt plaats in Amsterdam, een van de mooiste nachtsteden van Nederland. De fotograaf neemt je mee naar artistieke uitgelichte locaties in de binnenstad. Fotograferen in het donker wordt leuk! Ben je een beginnende of gevorderde fotograaf en wil jij je verdiepen in avond- en nachtfotografie? Dan mag je deze workshop niet missen! 

Inclusief: Beknopt cursusmateriaal

NEEM EEN STATIEF MEE

Waar: Start workshop bij de Hoofdingang van het Vondelpark, Stadhouderskade (tegenover Holland Casino en Max Euweplein), 1054 ES Amsterdam

Data: Zaterdag 7 november 2020 19.00

Prijs: € 50,- p.p. (n.v.t. indien je over een voucher/reserveringscode beschikt, graag vermelden bij inschrijving)

Betaling vooraf:  Gelieve geld overmaken naar Rek. nr. NL34 INGB 0749 8978 72 t.n.v. Jorrit Bolhuis, Mooiwandelen.nl o.v.v. ´naam´ en datum dat je meegaat. Na betaling ontvangt u een bewijs van inschrijving om de reservering te bevestigen. Tot 7 dagen voor aanvang van de workshop kun je kosteloos annuleren.

 

Om in te schrijven kunt u onderstaand formulier invullen.

Uw naam: *
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Aantal personen: *  
Opmerkingen:  


Animaties uitschakelen