Inschrijven voor: Op zoek naar de bever (16-6-2019)

Beste wandelaar,

Wat leuk dat je hebt gekozen voor de belevenis: 'Op zoek naar de Bever'! Mijn naam is Jorrit Bolhuis en ik zal met veel plezier de zoektocht verzorgen. Ik ben professioneel wandelgids en fotograaf.

Wat gaan we doen? In de Millingerwaard (te Kekerdom) gaan we op zoek naar de Bever. We kijken of we een beverburcht kunnen vinden, of we de vraatsporen en de looppaadjes van de bever kunnen ontdekken. En wie weet kruist er nog een bever ons pad.

Praktisch:

- Trek gemakkelijke wandelschoenen aan, bij nattigheid zijn laarzen erg makkelijk.

- Als je een verrekijker hebt neem deze dan mee.

Waar beginnen we:

De wandeling begint exact om 09:00 met een kop koffie of thee. We verzamelen op de parkeerplaats aan de Weverstraat 94, te Kekerdom. U komt dan uit, iets voorbij het wilderniscafe ´De Waard´. Het startpunt van de wandeling.

Data: zondag 16 juni 2019

Kosten: € 22,50 per persoon

I.v.m. Graafwerkzaamheden in de Millingerwaard kan er tijdens de wandeling hinder ontstaan. Op doordeweekse dagen kan dit resulteren en aan- en afrijden van zandauto's en in de weekenden zul je de meest recente graafwerkzaamheden zien. Met mijn kennis van het gebied, zal ik er alles aan doen om de wandelingen tot een succes te maken.

 

Om in te schrijven kunt u onderstaand formulier invullen.

Uw naam: *
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Aantal personen: *  
Opmerkingen:  


Animaties uitschakelen