Inschrijven voor: Workshop Natuurfotografie Blauwe Kamer (26-5-2019)

Beste fotograaf,

Wat leuk dat je hebt gekozen voor de workshop natuurfotografie. Mijn naam is Jorrit Bolhuis en ik zal met veel plezier de workshop verzorgen. Ik ben professioneel wandelgids en enthousiast natuurfotograaf.

Het bijzondere thema van deze workshop is: Natuurfotografie. 

Onder het genot van een kopje koffie of thee begint de workshop met een korte theoretische uitleg waarna we de Blauwe Kamer door de lens van onze camera ontdekken. De workshop gaat uit van beginnende fotografen, maar ook de gevorderde fotograaf zal in dit natuurgebied zeker aan zijn trekken komen. We besteden onder andere aandacht aan de compositie, vanuit welk perspectief neem ik de foto, hoe kan ik de horizon gebruiken, wat maakt een foto bijzonder, etc. Natuurlijk komen ook de o zo belangrijke basiswaarden van sluitertijden en diafragma´s aanbod.

Praktisch:

 - Trek gemakkelijke wandelschoenen aan, bij nattigheid zijn laarzen erg makkelijk. 

Waar beginnen we:

De workshop start exact om 9:00 met een kop koffie of thee. De verzamelplek is op de parkeerplaats van restaurant De Blaauwe Kamer op de Blaauwe Kamer 14, 6702 PA Wageningen. Het startpunt van de workshop.

Data: 26-5-2019

Kosten: € 50,- per persoon (n.v.t. indien je over een voucher beschikt)

Betaling vooraf: Gelieve geld overmaken naar Rek. nr. NL34 INGB 0749 8978 72 t.n.v. Jorrit Bolhuis, Mooiwandelen.nl o.v.v. ´naam´ en datum dat je meegaat. Na betaling ontvangt u een bewijs van inschrijving om de reservering te bevestigen. Tot 7 dagen voor aanvang van de workshop kun je kosteloos annuleren.

 

Om in te schrijven kunt u onderstaand formulier invullen.

Uw naam: *
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Aantal personen: *  
Opmerkingen:  


Animaties uitschakelen