Workshop Natuurfotografie

Niets leuker dan na een dag in de natuur je herinneringen levend te houden met mooie foto´s. Toch komt het vaak voor dat de foto´s bij thuiskomst tegenvallen. "In het echt was het mooier", hoor ik vaak.

Natuurfotografie is een vak apart. Het vraagt geduld, kennis van de natuur in al haar facetten, maar ook kennis van de basisbeginselen van fotografie.

In de workshop Natuurfotografie leer je jouw camera optimaal te gebruiken. Compositie, diafragma en sluitertijden kennen voor je na deze workshop weinig geheimen meer.

Ga mee op pad! De workshop begint veelal om 8.30 uur en duurt tot 12.30 uur. De workshop gaat uit van beginnende fotografen, maar ook de gevorderde fotograaf zal in de prachtige natuurgebieden zeker aan zijn trekken komen.

De workshop is gericht op persoonlijke aandacht vandaar dat het maximum aantal deelnemers is beperkt tot 10.

De workshops vinden plaats in mooie fotogenieke natuurgebieden. Als gepassioneerd natuurfotograaf en wandelgids ken ik deze gebieden als geen ander. We wijken af van standaard wandelpaden en ontdekken verrassende vergezichten. Een ontmoeting met wilde Koninkpaarden, Galloway runderen of everzwijnen, maakt deze workshop compleet.

Kosten:  € 50,-


Animaties inschakelen