Wandelend & Fotograferend door het leven

Ik ben een wandelgids en professioneel natuur-, en reisfotograaf. Als ik mijn wandelschoenen aantrek, de camera om mijn nek hang en de natuur in ga of op reis ga, draait het enkel en alleen om de rust, de bossen, de mooie beelden en mezelf. Ik kan mijn gedachten weer ordenen, heb oog voor de schoonheid om me heen, leg het op de gevoelige plaat vast en ik doe er energie en inspiratie op. Dit gevoel wil ik delen met anderen.

Op pad gaan met Jorrit staat garant voor:

• kennis opdoen van fotografie

• kennis van de natuur opdoen

• energie en inspiratie krijgen

• oprechte interesse hebben in de mensen om ons heen

Als ik in de natuur ben gaan al mijn zintuigen een tandje harder werken. Ik wil optimaal ervaren en vastleggen op de gevoelige plaat: wat zie ik daar, wat hoor ik daar? Mijn ogen staan niet stil, ik wil alles in mijn omgeving opvangen. In de natuur voel ik mij thuis en kom ik tot rust en ben ik in staat om echt te genieten.

Fotografie is voor mij meer dan alleen maar een mooie plaatjes schieten. Je verdiepen in het onderwerp, geduld en kennis zijn een eerste vereiste. Maar het allerbelangrijkste blijft toch het genieten van het moment. Met veel plezier en enthousiasme deel ik deze ervaring en kennis graag met anderen tijdens een workshop fotografie.Animaties inschakelen