Fotogalerij


Natuurfotografie

De natuur in Nederland is zo divers, dat ook ik iedere dag weer versteld sta van haar schoonheid. Klik op de foto hiernaast.

 

Konikpaarden

In de Millingerwaard en de Blauwe Kamer lopen honderden Konikpaarden. Het kleine paard, zoals de Polen hem noemen. Ieder seizoen weer een ander voorkomen. Fotogeniek & nieuwsgierig zijn ze. Klik op de foto hiernaast.


 


Reis portretten

De mensen die je ontmoet, die je ziet op straat, sommige staan voor eeuwig in je geheugen en sommigen zijn op de mooiste foto´s vastgelegd. Een van mijn favorite reisfotografie aspecten. Klik op de foto hiernaast.

 

Afrika

Het meest verslavende continent van de wereld. Ben je er eenmaal geweest, dan wil je zeker nog eens terug. Het licht in Afrika is bijna altijd perfect. Als reisfotograaf een voorwaarde voor mooie foto´s. Klik op de foto hiernaast.


 Azie, een wereld die zo anders is. De geuren, de mensen, de natuur, de guesthouses, de cultuur, het openbaar vervoer, de trots, alles is zo anders. Een wereld die zo anders is en toch zo gastvrij. Klik op de foto hiernaast.

 


Het land van de koala´s, de kangaroos en het vogelbekdier. En natuurlijk van Sydney, mijn favorite stad van de wereld! Klik op de foto hiernaast.


 


Caribbean

Zon, azuurblauwe zee, witte stranden, palmbomen, perfecte duikplekken en je kunt er nog betalen met de Antiliaanse gulden. De wind is altijd aanwezig. Curacao, een heelrijk einland. Klik op de foto hiernaast.

 

Van alles

Zoals de titel al aangeeft: Van alles en nog wat! Klik op de foto hiernaast.


 


Artistiek

Mijn kunstzinnige kijk op fotografie. Af en toe eens gek doen is heerlijk en de resultaten verfrissend en een beetje gek. Klik op de foto hiernaast.

 

USA

Wat een natuurschoon en wat een uitersten. Woestijn, oerbossen, zoutvlaktes, canyons, etc. etc. Klik op de foto hiernaast.


 


Avond- en Nachtfotografie

In het donker fotograferen, een vak apart! Maar wat kan het mooie plaatjes opleveren.

 


Animaties uitschakelen